RSS

Maailman nopein papukastike

Elämän juoksuhaudoissa älypuhelin kätevässä käsipussukassa vipeltävän, lihansyöntiään vähentävän kaupunkihipsterin kannattaa ehdottomasti hankkia ruokakaappiinsa GoGreenin Luomu papumixiä. Se on nimittäin kiireisen kokkaajan pelastus. Pavut näppärässä tetrassa käyttövalmiina. Ja luomuhommaa! Aijjettä.

Papumixiä käyttäessä vain mielikuvitus ja ruokakaapeista löytyvät muut ainekset ovat rajana, tällä kertaa papumix päätyi kastikkeeseen, jonka kumppanina olivat nuudelit, nuo opiskelijakeittiöiden helppovetoiset hiilarit.

Olisi kiva kirjoittaa, että blogiteksti on tehty yhteistyössä GoGreenin kanssa ja että he ystävällisesti lähettivät minulle papuja, kun kuulivat blogistani, mutta kyllä te varmaan tiedätte, että ihan itse paputetran ostin eikä ole GoGreenistä kuulunut. Vielä. Että kyllä mulle tuotelahjat kelpaa!

Papukastike (neljälle)
1 prk GoGreenin Luomu papumixiä
1 paprika
1 sipuli
öljyä
1prk paseerattua tomaattia
smetanaa
hunajaa
suolaa
oreganoa
basilikaa
chiliä (vahvuuden saapi itse valita)

  • Paloittele paprika ja sipuli ja kuullota ne nopeasti öljytilkassa pannussa.
  • Heitä sekaan pavut (ilman vettä), kuullottele papujakin tovi ja kaada sekaan paseerattu tomaatti.
  • Mausta kastike ja anna muhia noin kymmenisen minuuttia. Muista hunaja, sillä paseerattu tomaatti on aika ärtsäkkää ilman makeutusta ja saattaa aiheuttaa närästystä. Chiliä maun ja sietokyvyn mukaan. Kuitenkin ihan oikeasti voi potkua soossiin laittaa, sillä se tarjoiltaneen nuudeleiden, riisin, ohran tai vastaavan kanssa ja ne taittavat tulisuutta.
  • Viimeistele pikaruokakomeus smetanalla.

Tämäkin kulinaarinen elämys ja huippukeksintö näki mahalaukkuni sisuksen eikä kameraa. Olen epäonnistunut ruokablogisti. Tunnelmaan päästäksenne voitte kurkkia hipstereitä kuvaamassa ruokaansa. 

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 kommenttia:

Lähetä kommentti